Zapečený hermelín se žampiony

Pikantní zapečený sýr se žampiony můžeme podávat jako teplý předkrm nebo snadnou chutnou večeři.


4.787x
30 min
7×

Postup přípravy

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemné kostičky a čerstvou petrželku jemně usekáme. Malou čerstvou červenou feferonku zbavíme jadérek a nakrájíme najemno.

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme žampiony, feferonky, pepř, sůl a vše podusíme doměkka. Směs necháme vychladnout.

Vrchní části hermelínů seřízneme, vnitřky vydlabeme a promícháme s vychladlými houbami a petrželkou. Touto směsí oba sýry naplníme a krátce v předehřáté troubě zprudka zapečeme.

Zapečený hermelín se žampiony podáváme horký na listech salátu. Jako přílohu volíme pečivo podle vlastní obliby.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečený hermelín se žampiony

Zpět na recept