Vaření.czReceptyZapečený hermelín se žampiony

Zapečený hermelín se žampiony

Pikantní zapečený sýr se žampiony můžeme podávat jako teplý předkrm nebo snadnou chutnou večeři.


4.787x
30 min
7×

Ingredience

0.5 kscibule
2 ksHermelín
1 ksčervená feferonka
4 ksvětší žampiony

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
čerstvá petrželka
mletý černý pepř

Postup přípravy

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemné kostičky a čerstvou petrželku jemně usekáme. Malou čerstvou červenou feferonku zbavíme jadérek a nakrájíme najemno. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme žampiony, feferonky, pepř, sůl a vše podusíme doměkka. Směs necháme vychladnout. Vrchní části hermelínů seřízneme, vnitřky vydlabeme a promícháme s vychladlými houbami a petrželkou. Touto směsí oba sýry naplníme a krátce v předehřáté troubě zprudka zapečeme. Zapečený hermelín se žampiony podáváme horký na listech salátu. Jako přílohu volíme pečivo podle vlastní obliby.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečený hermelín se žampiony

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena