Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme křenexem. Ochucené plátky naskládáme do olejem vymaštěné zapékací mísy a na ně rozprostřeme plátky šunky.
Na rozpáleném oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájené papriky, kolečka pórku a kukuřici. Zeleninu zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme a opepříme. Jakmile se vejce "srazí", odstavíme zeleninu.
Připravenou směs navrstvíme na šunku a posypeme strouhaným sýrem i mletou paprikou. Do smetany vmícháme grilovací koření a oloupaný a utřený česnek. Smetanou zalijeme masovou směs se zeleninou a pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut na 180 °C.
Jednotlivé plátky vepřového masa servírujeme přikryté zapečenou zeleninou. Jako přílohu lze zvolit vařené brambory.