Zapečené vepřové plátky

Vepřové plátky z krkovičky zapečené se smetanovou omáčkou.


4.627x
45 min
3×

Postup přípravy

Plátky masa omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Vložíme do mikrotenového sáčku se strouhanou houskou a naklepeme. Snažíme se do masa vpravit co nejvíce strouhanky.

Takto připravené plátky osmažíme na oleji, přendáme do pekáčku a zalijeme smetanou. Pečeme v horké troubě, dokud šťáva nevysmahne. Výpek zalijeme několika lžícemi silného vývaru. Necháme přejít varem a můžeme podávat.

Zapečené vepřové plátky na smetaně podáváme s opečenými brambory nebo rýží. Vhodným doplňkem jsou zeleninové saláty.

user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečené vepřové plátky

Zpět na recept