Pikantní obalená krkovice, kterou nejdříve usmažíme, potom ještě zapečeme. Recept na vydatný hlavní chod s bramborovou přílohou.
200 g | slanina |
3 ks | cibule |
8 plátků | vepřová krkovice |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
dijonská hořčice | |
mletý černý pepř | |
česneková pasta | |
na obalení | |
6 ks | vejce |
2 lžíce | bylinky |
1 hrst | hladká mouka |
5 lžic | smetana 12% |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor Samman
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena