Kousky krůtího masa se sýrovo-ananasovou omáčkou, posypané sýrem a strouhankou.
Hodnocení
3.0
/ 5 (501x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
- -
sůl
450 ml
vývar
60 g
máslo
- -
strouhanka
- -
petrželka
1 ks
cibule
60 g
hladká mouka
- -
mletý pepř
250 g
čedar
500 g
krůtí maso
250 g
ananasový kompot
Postup přípravy
Na másle osmahneme cibuli, zaprášíme moukou a chvíli opékáme, potom zalijeme vývarem a ananasovou šťávou a omáčku vaříme dokud nezhoustne. Přidáme kousky ananasu, přimícháme většinu sýra a dochutíme solí a pepřem. Kousky vařeného masa rozdělíme do zapékacích misek nebo do jedné veliké, zalijeme omáčkou a posypeme zbylým sýrem a strouhankou. Zapékáme asi 20 minut na 200 st., posypeme petrželkou před podáváním.