Zapečené kuřecí plátky se slaninou

Kuřecí maso, slanina, niva a eidam. Jednoduché a rychlé, přesto slavnostní jídlo.


3.915x
60 min

Ingredience

olej
sůl
200 gniva
300 geidam
500 gkuřecí prsa
300 ganglická slanina
mletý černý pepř

Postup přípravy

Z kuřecích prsou nakrájíme tenké plátky, které osolíme a opepříme.

Na pánvi plátky zprudka osmahneme.

Pekáček vyložíme alobalem a osmahnuté maso na něj přendáme. Na maso naklademe polovinu plátků slaniny, poté plátky nivy, druhou polovinou slaniny a nakonec posypeme strouhaným eidamem. Alobal ohneme tak, aby z něj nevytekla šťáva. Kuřecí plátky se slaninou a sýrem v troubě zapékáme asi 30 - 40 minut.

Zapečené kuřecí plátky se slaninou můžeme podávat s brambory nebo zeleninovým salátem.
user-icon

autor Lau


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečené kuřecí plátky se slaninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena