Rybí filé zapékáme jen zřídka, je rychle připravené i na pánvičce. Ale když už si dáme tu práci, musí chutnat šťavnatěji než obvykle.
máslo | |
1 ks | cibule |
500 g | rybí filé |
200 g | strouhaný ementál |
2 ks | velká vejce |
1 konzerva | sterilovaná zeleninová směs |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
0.5 ks | citron |
kari koření | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
máslo na vymazání formy | |
strouhanka na vysypání |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena