Šťavnatá krkovice, brambory a pořádná dávka smetany ke šlehání – zapečená vepřová krkovice s bramborami a šlehačkou je jídlo, které zasytí a potěší. Vše se upeče v jednom pekáči, bez zbytečných složitostí. Ideální volba na víkendový oběd, kdy chcete uvařit něco vydatného a bez nervů.
Nejlepší recepty z krkovice: Šťavnaté klasiky, ze kterých budete mít boule za ušima
Vepřová krkovice patří v české kuchyni k nejvděčnějším kouskům. Je šťavnatá, prorostlá a ideální na pečení, grilování, dušení i mletí. Přinášíme vám osvědčená jídla z krkovičky, která se hodí k běžnému vaření i na víkendovou hostinu.
Lahůdky z jednoho hrnce: Jak báječně uvařit a neušpinit hromadu nádobí
Jídla z jednoho hrnce jsou důkazem, že jednoduchost a dokonalá chuť můžou jít směle ruku v ruce. Ať už jde o vydatné guláše, voňavá kari nebo syté polévky, pokrmy připravené v jedné nádobě šetří čas, energii i nádobí. Pojďme si uvařit praktická jídla, kterými vždycky oslníte.
Autor:Richard Novák


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena