Vaření.czReceptyVylepšená pomazánka z paštiky

Vylepšená pomazánka z paštiky

Zakoupená paštika někdy omrzí. Co takhle si vylepšit její chuť sýrem a zjemnit máslem?


4.527x
20 min
1×

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme všechny ingredience. Začneme vejcem, které uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme na kostičky. Cibulku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. Paštiku rozmícháme s máslem, strouhaným sýrem a přidáme vejce s cibulí. Společně promícháme a podle chuti doplníme o sůl a pepř. Pomazánku z paštiky můžeme nechat vychladit a podáváme ji s pečivem.
user-icon

autor BOBES


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vylepšená pomazánka z paštiky

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena