Vykrajované plněné rohlíčky

Cukroví ze tří vrstev - lineckého těsta, krému a polevy.


4.247x
90 min
4×

Postup přípravy

Ještě před přípravou základu - lineckých rohlíčků - vyšleháme krém, aby nám dostatečně zatuhnul. Máslo necháme změknout a poté do něj zašleháme celou plechovku salka. Přidáme oříšky a šleháme do zhoustnutí. Uložíme do chladu.

Linecké těsto rozválíme na hrubý plát a vykrajujeme rohlíčky (měsíčky), které klademe na plech vyložený pečícím papírem. Linecké rohlíčky upečeme ve vyhřáté troubě, dáváme pozor, aby se nám nepřipálily.

Vychladlé linecké rohlíčky začneme zdobit. Cukrářský sáček naplníme krémem a na každý z rohlíčku nastříkáme vyšší vrstvu krému. Tu pak ozdobíme čokoládovou polevou, kterou jsme si vymíchali z čokolády a ztuženého tuku. Ozdobíme perličkami.

Vykrajované plněné rohlíčky uložíme do chladu a podáváme jako cukroví a sladkou chuťovku.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vykrajované plněné rohlíčky

Zpět na recept