Používám vždy jen čerstvou cuketu - ne mraženou - a strouhám na tom největším možném struhadle. Čím větší pevné kousky cukety to jsou, tím lépe to vypadá i chutná - díky cukru a skořici chutná buchta jako jablková.
Co s cuketou? Zkuste recepty na cuketové buchty, které zmizí dřív, než vychladnou
Hledáte sladké recepty z cukety, které zvládne každý? Vyzkoušejte jednoduché cuketové buchty, koláče, bábovky i muffiny z litých těst. Jsou vláčné, chutné a ideální na plech nebo formy. Sezónní cuketa se díky své neutrální chuti a vysokému obsahu vody hodí do sladkého pečení víc, než si možná myslíte. Díky našim receptům přivítáte každou další přerostlou cuketu s radostí.
Autor:zrušeno!
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena