Ze slovenského časopisu: Medovníčky a iné pečivo. Leden 1999. S maminkou je děláme každý rok a nemůžeme si je vynachválit. Vydrží dlouho. Máme je na půdě a po každém snesením jsou měkkoučké.
těsto | |
---|---|
4 ks | vejce |
0.5 lžíce | hřebíček |
0.5 lžíce | fenykl |
400 g | med |
400 g | cukr moučka |
0.5 lžičky | badyán |
0.5 lžíce | anýz |
1.5 lžíce | skořice mletá |
1000 g | hladká mouka |
2 lžičky | soda bikarbona |
autor Míša Jiráčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena