Výborné marinované maso

V chladu vydrží maso naložené až 3 měsíce.


4.222x
30 min
3×

Ingredience

8-10 stroužkůčesnek
1.5 lžičkysůl
3 ksvejce
2 lžícesolamyl
1.5 lžičkymajoránka
1.5 lžícemaggi
1.5 lžičkymletý pepř
1.5 lžičkykari koření
1-2 špetkychilli koření
1.5 lžičkymletý kmín
75 dkgvepřová kotleta
1 lžíceworcesterská omáčka

Postup přípravy

V misce rozšleháme vejce se všemi přísadami. Nakrájíme a naklepeme kotlety a kousek po kousku obalujeme ve směsi. Kotlety naskládáme do sklenice a zalijeme zbytkem směsi. Marinované maso zakryjeme alobalem a uložíme do chladničky. Podle potřeby maso odebíráme a upravujeme smažením nebo grilováním.
user-icon

autor grapas

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Výborné marinované maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Americká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena