Kuřecí játra s hovězím masem velmi jemně rozmixujeme.
Do hmoty přidáme vejce, mletý barevný pepř, lisovaný česnek, majoránku, mleté nové koření, muškátový květ, vegetu a nakonec přidáváme strouhanku na zahuštění.
Ze směsi tvarujeme játrové knedlíčky, které zaváříme stranou nebo přímo ve vývaru.
Játrové knedlíčky zaváříme minimálně 20 minut, ale záleží na velikosti knedlíčků.
Také dělám takto játrové knedlíčky jen místo strouhanky dávám rozemleté OVESNÉ VLOČKY a věřte že nemají chybu.Jsou oblíbené i u všech známích a jinak je už nedělají.
podzimče
Výborné játrové knedlíčky
Děkji za dobrý recept. Neměla jsem sice hovězí maso, rozemlela jsem tedy do jater odřezky z králíka, které bych jinak vyvařila v polévce. Knedlíčky měly opravdu úspěch!