Vaření.czReceptyVýborné játrové knedlíčky

Výborné játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky hodící se do všech vývarů.


4.360x
30 min
11×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
1 ksvejce
strouhanka
1 špetkamajoránka
1 lžícevegeta
1 špetkamuškátový květ
20 dkghovězí maso
mleté nové koření
1 špetkamletý barevný pepř
20 dkgkuřecí játra

Postup přípravy

Kuřecí játra s hovězím masem velmi jemně rozmixujeme. Do hmoty přidáme vejce, mletý barevný pepř, lisovaný česnek, majoránku, mleté nové koření, muškátový květ, vegetu a nakonec přidáváme strouhanku na zahuštění. Ze směsi tvarujeme játrové knedlíčky, které zaváříme stranou nebo přímo ve vývaru. Játrové knedlíčky zaváříme minimálně 20 minut, ale záleží na velikosti knedlíčků. Výborné játrové knedlíčky podáváme v polévce.
user-icon

autor EJA


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Výborné játrové knedlíčky

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Německá

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena