Vyborná rybí polévka

Rybí polévka je dobrá i během roku, nejen na vánoční svátky. Také jsem nemela rada rybi polévku, ale tuto si zamilujete.


4.021x
30 min

Postup přípravy

Na tuto polévku používám výhradně rybu pangasius, je bez kostí, tudíž na polévku ideální a po zakapání citronem není vůbec cítit rybinou. Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět na části másla nebo oleje. Přidáme na kostičky nakrájenou rybu. Pokud máme zmrzlou rybu, necháme ji trochu povolit, lépe se krájí. Pokapeme ji trochu citronem. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a brambory. Přilijeme trochu vody a dusíme cca 20 minut za občasného promíchání. Mezitím si připravíme světlou zásmažku z másla (oleje) a mouky. Do hrnce s rybím základem dolijeme potřebné množství vody, přivedeme k varu a přidáme zásmažku. Rybí polévku povaříme, odstavíme z plotny a přisypeme jemně nakrájenou petrželku.
user-icon

autor Mysakusak

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vyborná rybí polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena