Vrstvený rybí salát

Rybí salát ze syrové ryby. Náročnější na přípravu.


4.613x
0
1×

Postup přípravy

V míse si smícháme nálev, ale nevaříme jej. Očištěnou rybu nakrájíme na porce. Ty osolíme a naskládáme do skleněné nádoby a necháme 2 dny ležet. Potom ryby vypereme. Do nádoby naskládáme vrstvu ryb, vrstvu cibule nakrájené na kolečka a ryby posypeme pepřem. Ryby necháme 14 dní v láku. Potom ryby vyndáme, vykostíme, stáhneme kůži a filé nakrájíme na menší kousky. Cibuli z láku nakrájíme nadrobno. Do mísy dáme rybí maso, cibuli a přidáme sterilovanou zeleninu - moravanku nebo kunovjanku. Rybí salát důkladně promícháme a naskládáme do sklenice. Zalijeme jej lžící oleje a necháme uležet. Podle chuti můžeme do salátu přidat tatarku, majonézu nebo jogurt. Vrstvený rybí salát podáváme podle chuti.
user-icon

autor duslik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vrstvený rybí salát

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena