Voňavý mokrý perník

Recept na moc dobrý perník.


4.210x
60 min

Postup přípravy

Plech vyložíme papírem na pečení.

Na těsto promícháme mléko, olej, cukr, vejce, skořicový cukr, prášek do perníku, kypřící prášek do pečiva, kakao, čokoládový pudinkový prášek a rum. Vyšleháme v hladké těsto.

Těsto na mokrý perník vlijeme na připravený plech. Pečeme na 180 - 210 °C po dobu nezbytnou k upečení. Upečený perník se pozná tak, že špejlí píchneme do perníku. Jestli je upečený, nebude špejle mokrá, v opačném případě máme hotovo.

Upečený voňavý mokrý perník posypeme moučkovým cukrem, nakrájíme a konzumujeme jako každý jiný moučník.
user-icon

autor Kuchtít


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Voňavý mokrý perník

Zpět na recept