Vaření.czReceptyVoňavé vepřové medailonky

Voňavé vepřové medailonky

Recept na slavnostní oběd z vepřové panenky.


4.331x
45 min
1×

Postup přípravy

Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé medailonky, ochutíme solí a pepřem, zaprášíme moukou a zlehka opečeme na rozpáleném oleji. Rajčata očistíme a nakrájíme na plátky. Osmažené maso přendáme do zapékací misky. Poklademe plátky rajčat, slaniny a sýra, navrch dáme několik plátků másla a pečeme v předehřáté troubě asi 35 minut. Voňavé vepřové medailonky podáváme s vařeným bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Voňavé vepřové medailonky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena