Voláčky

Rychlá večeře z kabanosu a kečupu.


3.1133x
20 min

Postup přípravy

Kabanos nakrájíme na slabší, ale ne moc slabé plátky. Na pávni rozehřejeme olej a plátky opečeme. Nejlépe, když se utvoří kornoutky. Přidáme veškeré koření a sardelovou pastu podle chuti. Můžeme přidat i drcený česnek, pažitku. Prostě co kdo má rád.



Za stálého míchání, aby se salám nepřipálil, plátky zalijeme kečupem a prohřejeme. Kečup dávkujeme podle chuti, nejlepší ale je, když je salám "zalitý".



Po promíchání a prohřátí podáváme s chlebem. Nejraději vymazávám směs kečupu a tuku chlebem. Název vznikl z příjmení mého otce, který tento pokrm kdysi z nouze "vytvořil". Od té dobyl, přibližně 30 let, pokrm neustále zdokonalujeme.

user-icon

autor jarek63


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Voláčky

Zpět na recept