Voláčky

Rychlá večeře z kabanosu a kečupu.


3.1133x
20 min

Postup přípravy

Kabanos nakrájíme na slabší, ale ne moc slabé plátky. Na pávni rozehřejeme olej a plátky opečeme. Nejlépe, když se utvoří kornoutky. Přidáme veškeré koření a sardelovou pastu podle chuti. Můžeme přidat i drcený česnek, pažitku. Prostě co kdo má rád.

Za stálého míchání, aby se salám nepřipálil, plátky zalijeme kečupem a prohřejeme. Kečup dávkujeme podle chuti, nejlepší ale je, když je salám "zalitý".

Po promíchání a prohřátí podáváme s chlebem. Nejraději vymazávám směs kečupu a tuku chlebem. Název vznikl z příjmení mého otce, který tento pokrm kdysi z nouze "vytvořil". Od té dobyl, přibližně 30 let, pokrm neustále zdokonalujeme.

user-icon

autor jarek63

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Voláčky

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena