Rychlá večeře z kabanosu a kečupu.
2-3 lžíce | olej |
sůl | |
kečup | |
podravka | |
pepř | |
sardelová pasta | |
30 dkg | kabanos (točený salám),mohou být i silné(liberecké)párky |
Kabanos nakrájíme na slabší, ale ne moc slabé plátky. Na pávni rozehřejeme olej a plátky opečeme. Nejlépe, když se utvoří kornoutky. Přidáme veškeré koření a sardelovou pastu podle chuti. Můžeme přidat i drcený česnek, pažitku. Prostě co kdo má rád.
Za stálého míchání, aby se salám nepřipálil, plátky zalijeme kečupem a prohřejeme. Kečup dávkujeme podle chuti, nejlepší ale je, když je salám "zalitý".
Po promíchání a prohřátí podáváme s chlebem. Nejraději vymazávám směs kečupu a tuku chlebem. Název vznikl z příjmení mého otce, který tento pokrm kdysi z nouze "vytvořil". Od té dobyl, přibližně 30 let, pokrm neustále zdokonalujeme.
autor jarek63
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.