Nejdříve dáme vařit křepelčí vajíčka. Vložíme do studené vody a od momentu varu vaříme asi 2 minuty. Pak vajíčka ochladíme pod proudem studené vody a trpělivě oloupeme.
Vepřové ve vlastní šťávě od Hamé nakrájíme na drobné kousky. Smícháme v míse se
sójovou omáčkou Vasco da Gama, nadrobno nakrájenou jarní cibulkou, nasekaným koriandrem a pepřem. Pořádně promícháme, dosolíme a zapracujeme solamyl.
Všechny suroviny na těsto dáme do hnětače a vypracujeme hladké těsto. Vyklopíme ho na pomoučněný vál, vytvarujeme do válečku a nakrájíme na 20 stejně velkých dílů. Každý kousek těsta zformujeme do kuličky, kterou následně zploštíme, aby vznikly přibližně stejné oválné placky, silné asi půl centimetru.
Doprostřed každé placky dáme lžíci masové směsi a jedno křepelčí vajíčko. Dáváme pozor, aby okraje byly volné - budou se pak lépe spojovat. Pečlivě stiskneme okraje k sobě. Knedlíčky Bahn Bao vaříme v bambusovém napařováčku.
Vietnamské knedlíčky Bahn Bao podáváme jako hlavní chod.