Vaření.czReceptyVídeňská hovězí pečeně

Vídeňská hovězí pečeně

Šťavnatá pečeně od našich jižních sousedů.


3.186x
150 min

Postup přípravy

Maso odblaníme, omyjeme, naklepeme, osolíme a opepříme. Z obou stran maso na sádle prudce opečeme. Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Troubu předehřejeme na 200°C. Cibuli přidáme k masu, nepatrně ji osmažíme a za občasného podlévání vlastní šťávou a přilévání vývaru upečeme v troubě do měkka. Vývaru přidáváme jen tolik, aby se maso nepřipálilo. Měkké maso vyjmeme, tuk ze šťávy sebereme, ke zbylé šťávě přilijeme asi 125 ml vývaru, přidáme maso, osolíme, krátce povaříme a přecedíme. Maso nakrájíme na plátky, urovnáme na talíře a přelijeme trochou přírodní omáčky. Zbytek servírujeme v omáčníku.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vídeňská hovězí pečeně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena