Na rychlo opečená játra přeléváme zeleninovou omáčkou z rajčat, paprik, žampionů a spousty jiné zeleniny.
- - | česnek |
- - | olej |
- - | sůl |
- - | máslo |
2 ks | rajčata |
1 ks | cibule |
5 ks | žampióny |
0.3 lahve | kečup |
- - | pepř mletý |
1 ks | paprika zelená |
- - | protlak rajčatový |
2 ks | okurky kyselé |
8 plátků | játra vepřová |
- - | omáčka worcesterská |
1 lžička | hořčice ostrá |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.