Veselá játra

Na rychlo opečená játra přeléváme zeleninovou omáčkou z rajčat, paprik, žampionů a spousty jiné zeleniny.


2.9600x
60 min

Ingredience

- -česnek
- -olej
- -sůl
- -máslo
2 ksrajčata
1 kscibule
5 ksžampióny
0.3 lahvekečup
- -pepř mletý
1 kspaprika zelená
- -protlak rajčatový
2 ksokurky kyselé
8 plátkůvepřová játra
- -worcesterská omáčka
1 lžičkaostrá hořčice

Postup přípravy

Na másle osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené žampiony a podusíme, přidáme nakrájené papriky, rajčata, okurky, pokapeme worcesterskou omáčkou, přilijeme kečup a protlak a dochutíme solí a pepřem. Dusíme, nakonec do směsi přidáme hořčici a utřený česnek a udržujeme v teple. Plátky nebo kousky jater opepříme a zprudka je opečeme na tuku z obou stran, potom osolíme a na talíři je polijeme zeleninovou směsí.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Veselá játra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena