Vepřový ořešák

Vepřové maso s chutí ořechů.


2.33x
30 min

Ingredience

2 ksvejce
40 gstrouhanka
40 ghladká mouka
30 gvlašské ořechy
600 gvepřová kýta

podle chuti

sůl

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme, obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci a směsi jemně rozsekaných ořechů a strouhanky. Vepřové ořešáky smažíme pomaleji v rozpáleném oleji. Vepřový ořešák podáváme s brambory nebo jenom zeleninovým salátem.
user-icon

autor kvetina

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřový ořešák

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena