Vyzkoušejte časově náročnější recept na klasický šoulet s vařeným vepřovým jazykem.
3-4 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
1 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
2 ks | vepřový jazyk |
10 kuliček | celý černý pepř |
100 g | ječné kroupy |
150 g | žlutý hrách |
300 g | kořenová zelenina na vývar |
1 ks | cibule na vývar |
1 ks | cibule na osmažení |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
majoránka | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
4-5 lžic | sádlo vepřové |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena