Vepřový guláš z trouby

Recept na jednoduchý guláš připravený v troubě.


4.311x
90 min
1×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme. Smícháme nakrájené maso, cibuli, česnek, gulášové koření, sladkou mletou papriku, solamyl, sůl, mletý černý pepř, feferonku, vegetu a pořádně promícháme v hrnci nebo v pekáči.

Masoxy rozpustíme a přidáme k masu do hrnce. Do hrnce nalijeme vodu. Hrnec s gulášem přikryjeme alobalem a dáme péct do trouby předehřáté na 250 °C na 1,5 hodinu. Po 45 minutách vytáhneme z trouby a promícháme. Guláš z trouby nedolíváme vodou.

Vepřový guláš z trouby podáváme s houskovými knedlíky nebo chlebem.
user-icon

autor Sportak


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřový guláš z trouby

Zpět na recept