Vaření.czReceptyVepřový guláš s fazolemi

Vepřový guláš s fazolemi

Vepřový guláš s červenými fazolemi podáváme s rýží nebo těstovinami.


4.7109x
90 min
14×

Ingredience

50 gslanina
4 stroužkyčesnek
100 grajčatový protlak
2 lžícesójová omáčka
700 gvepřová plec
3 ksčervená cibule
300 gčervené sterilované fazole

podle potřeby

olej
vývar

podle chuti

sůl
mletá sladká paprika
sušený rozmarýn

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Červené sterilované fazole necháme okapat. Slaninu nakrájíme na malé kostičky. Na oleji necháme rozškvařit slaninu. Potom přidáme cibuli a česnek. Necháme zesklovatět a vmícháme nakrájené vepřové maso, které orestujeme dorůžova, okořeníme paprikou a osolíme. Zmírníme oheň a pod pokličkou podusíme. Jakmile maso pustí šťávu, podlijeme ho vývarem a udusíme doměkka. Do měkkého guláše vmícháme rajčatový protlak, drcený rozmarýn a sójovou omáčku. Povaříme asi 5 minut a vmícháme fazole. Prohřejeme a podle chuti osolíme. Vepřový guláš s fazolemi podáváme s rýží a zdobíme bylinkami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřový guláš s fazolemi

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena