Vepřový guláš na pivu

Recept na chutný oběd.


4.313x
60 min

Ingredience

1 kscibule
2 lžícesádlo
700 gvepřová plec
4 plátkytmavý chléb

podle chuti

3 stroužkyčesnek
sůl
majoránka
5 dlpivo
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli a maso očistíme. Cibuli nasekáme, maso nakrájíme na kostky. Cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a zprudka ho ze všech stran osmahneme. Podlijeme ho naběračkou piva a necháme vysmahnout. Pak maso osolíme, okořeníme paprikou, pepřem a majoránkou. Přidáme rozetřený česnek, znovu podlijeme pivem a dusíme doměkka. Na závěr šťávu zahustíme rozdrobeným tmavým chlebem a ještě krátce povaříme. Vepřový guláš na pivu podáváme s knedlíky nebo s čerstvým pečivem.
user-icon

autor buchticka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřový guláš na pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena