Vepřový guláš na pivě

Recept na guláš, který podáváme s chlebem o půlnoci na Silvestra.


4.47x
90 min

Postup přípravy

Cibuli a česnek očistíme a nasekáme najemno. Maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky. Na sádle necháme zesklovatět cibuli s česnekem. Přidáme maso a restujeme. Opečené maso okořeníme, osolíme a podlijeme částí piva. Ve zbylém pivu rozmícháme najemno nakrájený chléb a když se guláš trochu vypeče, tak k němu pivo s chlebem přilijeme. Vepřový guláš na pivě pomalu dusíme doměkka asi 1 hodinu. V případě potřeby podlijeme vodou. Když je maso měkké, chuť omáčky zjemníme kečupem. Vepřový guláš na pivě podáváme nejlépe teplý.
user-icon

autor 700413


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřový guláš na pivě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena