Vaření.czReceptyVepřový guláš na černém pivu

Vepřový guláš na černém pivu

Skvělý guláš, kterému pivo dodá jiný chuťový rozměr.


4.210x
75 min
3×

Ingredience

4 lžíceolej
3 kscibule
1 kgvepřové maso
500 mlčerné pivo

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 160 °C. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíce. Na pánvi rozpálíme olej a opékáme na něm cibuli, kterou po 10 minutách přendáme do mísy a udržujeme v teple. Maso nakrájíme na kostky a opečeme také 10 minut, nebo až se zatáhne. Do zapékací mísy poklademe opečenou cibuli a maso. Osolíme, opepříme a zalijeme pivem. Přikrytou mísu s vepřovým gulášem dáme péct na hodinu do trouby. Vepřový guláš na černém pivu podáváme s knedlíkem, bramborem nebo krajícem chleba.
user-icon

autor thynnekka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřový guláš na černém pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena