Vepřové výpečky

Recept na naložené a poté osmahnuté vepřové maso.


2.718x
60 min
1×

Postup přípravy

Omyté, očištěné a osušené maso nakrájíme na kostky. Osolíme, okořeníme, zalijeme vínem a vepřové maso vložíme do vyšší porcelánové misky. Marinujeme. Potom maso osušíme a zprudka opečeme ze všech stran. Jakmile maso začne pouštět šťávu, snížíme teplotu na minimum. Opečené měkké maso vyjmeme a výpek zalijeme vínem, ve kterém jsme maso marinovali. Tekutinu necháme odpařit zhruba na polovinu. Vepřové výpečky podáváme s chlebem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové výpečky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena