Vaření.czReceptyVepřové v pivě a zelenině

Vepřové v pivě a zelenině

Vydatný pokrm, který známe už od našich babiček! Vepřové maso vařené se zeleninou a pivem.


3.0573x
90 min

Postup přípravy

Maso a cibuli nakrájíme na kostky, opečeme na oleji, osolíme, opepříme, zalijeme vývare, a vaříme asi hodinu. Kapustu rozkrájíme na osminky, ostatní zeleninu na kostičky a s pivem přidáme k masu a vaříme asi 15 minut. Vmícháme máslo a posypeme petrželkou.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové v pivě a zelenině

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena