Vepřové steaky Riviéra

Vepřové steaky Riviéra připravujeme z masa, které nám nejlépe vyhovuje. My dáváme přednost krkovici, ale lze použít kotlety nebo kýtu.


3.1137x
45 min
1×

Postup přípravy

Vepřovou krkovici omyjeme, osušíme a okořeníme. Nenaklepáváme. Šunku nakrájíme na nudličky, rajčata opláchneme a rozdělíme na měsíčky, žampiony slijeme a necháme okapat. Troubu předehřejeme na 200°C. Do zapékací mísy nebo na pánev dáme šunku, žampiony a rajčata, vložíme okořeněnou krkovici, podlijeme vínem a dáme dusit do trouby. Když je maso téměř měkké, zasypeme jej strouhaným sýrem a necháme zapéct, dokud se sýr nerozpustí. Vepřové steaky Riviéra podáváme se zeleninovým salátem.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové steaky Riviéra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena