Vepřové steaky Riviéra

Vepřové steaky Riviéra připravujeme z masa, které nám nejlépe vyhovuje. My dáváme přednost krkovici, ale lze použít kotlety nebo kýtu.


3.1137x
45 min
1×

Postup přípravy

Vepřovou krkovici omyjeme, osušíme a okořeníme. Nenaklepáváme.

Šunku nakrájíme na nudličky, rajčata opláchneme a rozdělíme na měsíčky, žampiony slijeme a necháme okapat.

Troubu předehřejeme na 200°C.

Do zapékací mísy nebo na pánev dáme šunku, žampiony a rajčata, vložíme okořeněnou krkovici, podlijeme vínem a dáme dusit do trouby.

Když je maso téměř měkké, zasypeme jej strouhaným sýrem a necháme zapéct, dokud se sýr nerozpustí.

Vepřové steaky Riviéra podáváme se zeleninovým salátem.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové steaky Riviéra

Zpět na recept