Vepřové s hovězím v mrkvi

Neuvěřitelná pochoutka ze dvou druhů masa.


3.1720x
75 min

Postup přípravy

Oba kousky masa nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Pečeme zprudka na rozpáleném oleji. Poté mírně podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme do poloměkka.


Přidáme na kostičky, nebo nudličky nakrájenou mrkev a dusíme doměkka. Na pánvi pak nasucho opražíme mouku a zalijeme ji vodou - dobře promícháme. Vzniklou omáčkou zalijeme maso s mrkví, podusíme a těsně před dokončením vmícháme pokrájenou petrželku a kousek másla. Nakonec pokapeme citronovou šťávou a přisolíme.


Podáváme s vařeným bramborem.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové s hovězím v mrkvi

Zpět na recept