Vepřové řízky v těstíčku

Kombinace masa a ovoce už je vám jistě velice dobře známá, tak tady je další z receptů na nasládlé masíčko.


2.9737x
35 min

Postup přípravy

Z jednoho pomeranče vymačkáme šťávu a promícháme ji s olivovým olejem, sójovou omáčkou a bílým vínem. Podle chuti osolíme a opepříme. Řízky naklepeme a naložíme je asi na jednu hodinu do marinády. Zbylé dva pomeranče důkladně omyjeme a kůru nastrouháme na jemném struhadle. Řízky vyjmeme z marinády, necháme je okapat a pak je obalíme postupně v nastrouhané pomerančové kůře, rozšlehaných vejcích a strouhaném kokosu a na oleji osmažíme dozlatova. Oloupané pomeranče rozebereme na dílky a lehce je osmahneme na másle a podáváme k řízkům.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové řízky v těstíčku

Zpět na recept