Vepřové řízky "Oliver"

Vepřové řízky v tradičním sýrovém těstíčku. Jednoduché rychlé jídlo. Do těstíčka můžeme přidat oblíbené koření nebo bylinky.


3.1179x
25 min
1×

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme, řádně naklepeme a opepříme.

Připravíme si těstíčko. Do misky rozklepneme vejce, která osolíme, přilijeme mléko, přidáme hladkou mouku a podle potřeby přistrouháme sýr.
Rozehřejeme si pánev. Přilijeme na ni olej.

Odpočinuté plátky masa v těstíčku obalíme a zprudka je orestujeme na rozpáleném oleji.

Podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.
user-icon

autor jarmila

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové řízky "Oliver"

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena