Vaření.czReceptyVepřové řízky na česneku

Vepřové řízky na česneku

Česká klasická úprava vepřového masa.


2.959x
30 min

Postup přípravy

Omyté řízky osušíme, naklepeme, po obvodu párkrát nařízneme, osolíme, pomoučíme a na rozpáleném oleji opékáme z každé strany asi 3 minutky. Potom přidáme oloupaný a pokrájený česnek, podlijeme troškou vývaru a za občasného přelévání dusíme do měkka. Šťávu přecedíme, vmícháme do ní máslo a servírujeme s rýží.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové řízky na česneku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena