Vepřové ragú

Recept na vynikající ragú, tentokrát z vepřového masa.


3.3107x
35 min

Ingredience

3 lžíceolej
1 lžičkasolamyl
1 kscibule
1 kspórek
0.5 kostkymasox
150 mlbílé víno
500 gvepřová plec
2 lžičkymletý kmín
4 ksokurka sterilovaná
1 lžičkamletá sladká paprika

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Vepřovou plec omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a jemně usekáme. Okurky nakrájíme na malé kostky, pórek opláchneme a pokrájíme na kolečka. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, okořeníme, osolíme a chvilku restujeme. Poté podlijeme vínem, přidáme masox a pod pokličkou dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme okurky, pórek a maso dodusíme. V troše studené vody rozmícháme solamyl, vlijeme k masu a rozvaříme. Podle potřeby vepřové ragú dochutíme a servírujeme s rýží.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové ragú

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena