Vepřové ragú

Recept na vynikající ragú, tentokrát z vepřového masa.


3.3107x
35 min

Postup přípravy

Vepřovou plec omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a jemně usekáme. Okurky nakrájíme na malé kostky, pórek opláchneme a pokrájíme na kolečka.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, okořeníme, osolíme a chvilku restujeme. Poté podlijeme vínem, přidáme masox a pod pokličkou dusíme.

Když je maso téměř měkké, přidáme okurky, pórek a maso dodusíme.

V troše studené vody rozmícháme solamyl, vlijeme k masu a rozvaříme.

Podle potřeby vepřové ragú dochutíme a servírujeme s rýží.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové ragú

Zpět na recept