Vepřové podle uzenáře

Dušené vepřové masíčko s klobásku a slaninou můžete také připravit z kýty nebo pečeně.


2.9676x
60 min

Postup přípravy

Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené a naklepané maso a opečeme z obou stran. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, na plátky nakrájenou klobásu(pikantní) a krátce opečeme. Posypeme mletou paprikou a hned přidáme nakrájená rajčata nebo protlak a nakrájenou papriku. Mírně podlijeme a dusíme doměkka. Měkké maso zalijeme smetanou a prohřejeme. Podáváme s houskovými knedlíky, noky nebo těstovinami.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové podle uzenáře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.