Vepřové po italsku

Italské pochoutky lze připravit i z vepřového masa.


3.68x
0
2×

Ingredience

3 ksrajče
1 balíčektěstoviny
olivový olej
2 plátkylibové vepřové maso
1 miskačerné olivy bez pecek

podle chuti

sůl
rozmarýn
mletý bílý pepř

Postup přípravy

Těstoviny vaříme po dobu uvedenou na obalu v osolené vodě s kapkou olivového oleje. Zatím si nakrájíme vepřové maso na nudličky, černé olivy na kroužky a omytá rajčata na půlměsíčky. Osolené vepřové maso osmahneme na olivovém oleji. Hotové těstoviny scedíme, přidáme je k masu a při mírném plameni také smažíme. Po chvilce přisypeme černé olivy. Opět chvíli smažíme a nakonec přidáme rajčata a rozmarýn. Rajčata jen krátce prohřejeme. Vepřové po italsku můžeme dochutit bílým pepřem. Vepřové po italsku podáváme jako samostatný hlavní chod.
user-icon

autor Bibík

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové po italsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena