Snadný recept na přípravu vepřového masa a jemnou omáčku s čerstvým hráškem ochucenou rozmarýnem.
4 stroužky | česnek |
6 lístků | čerstvý rozmarýn |
250 g | čerstvý hrášek |
4 plátky | vepřová krkovička |
podle potřeby | |
---|---|
1 lžíce | olej |
3 lžíce | máslo |
hladká mouka | |
masový vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
citronová šťáva | |
sardelová pasta |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena