Plátky vepřového masa se směsí kedluben, mrkve a sýru. Podáváme s vařeným bramborem a usekanými bylinkami.
2 lžíce | máslo |
0.3 ks | cibule |
150 g | mrkev |
150 g | kedlubna |
150 g | tavený sýr |
2 plátky | vepřová pečeně bez kosti |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
hladká mouka | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.