Maso očistíme, naklepeme, osolíme a opepříme. V míse rozšleháme olej s brusinkovou chilli omáčkou, japonskou omáčkou Tamari bio a lžičkou umeocta. Do této marinády maso naložíme a necháme v chladu alespoň 2 hodiny rozležet. Oloupanou šalotku a česnek nakrájíme na tenké plátky. Omytou cuketu nakrájíme na kostičky a oloupanou mrkev na dlouhé tenké nudličky. Rýžové nudle uvaříme podle návodu na obalu.
Ve vysoké pánvi na oleji opečeme plátky masa z obou stran doměkka a uchováme na teple.
Na výpeku necháme zesklovatět šalotku s česnekem, pak vmícháme cuketu a mrkev a restujeme tak dlouho, dokud nebude zelenina měkká na skus. Do této směsi vmícháme uvařené nudle a zbývající marinádu. Vše prohřejeme a podle potřeby dochutíme solí a pepřem.
Rýžové nudle rozdělíme na porce a poklademe plátky masa. Vepřové plátky s cuketou a rýžovými nudlemi podáváme s čerstvou zeleninou jako hlavní chod.