Vepřové plátky s ananasem

Vyzkoušejte rychlý a snadný recept na smažené vepřové kotletky s ananasem a chutí kari. Pokrm podáváme jako hlavní chod s opečeným nebo vařeným bramborem.


4.311x
45 min

Postup přípravy

Maso očistíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Kolečka ananasu necháme okapat. Z mouky, solamylu, japonské omáčky, piva, kari koření a vývaru umícháme řidší těstíčko, do kterého maso asi na hodinu naložíme.

Na rozehřátem oleji osmažíme maso z obou stran dorůžova. Pak ho necháme na ubrousku okapat a uchováme v teple. Do zbývajícího těstíčka namáčíme okapaná kolečka ananasu a zlehka osmažíme na výpeku po kotletách.

Vepřové smažené plátky rozdělíme na porce, poklademe ananasem, přelijeme výpekem a ihned podáváme. Vepřové plátky s ananasem podáváme s bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové plátky s ananasem

Zpět na recept