Vepřové plátky Kníže

Vepřové plátky marinované v pikantním těstíčku.


4.318x
0

Ingredience

4 ksvepřový plátek

těstíčko

1-5 stroužkůčesnek
2 lžíceolej
sůl
2 ksvejce
1 lžícesolamyl
majoránka
2 lžícekečup
2 lžícesójová omáčka
1 lžičkaworcesterová omáčka
mletý černý pepř
1 lžícepapriková pasta

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Česnek oloupeme. Můžeme jej buď prolisovat nebo nasekat najemno. Vejce rozšleháme. Vmícháme do nich česnek, olej, kečup, worcester, sójovou omáčku, paprikovou pastu, kečup a koření se solamylem. Podle chuti těstíčko osolíme. Do těstíčka naložíme vepřové plátky na 24 hodin. Druhý den si rozehřejeme pánev s olejem a vepřové plátky zvolna smažíme z obou stran. Vepřové plátky Kníže podáváme teplé. Vhodnou přílohou jsou hranolky, brambory, krokety nebo bramborová kaše.
user-icon

autor petrunka95

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové plátky Kníže

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena