Vepřové plátky Kníže

Vepřové plátky marinované v pikantním těstíčku.


4.318x
0

Postup přípravy

Česnek oloupeme. Můžeme jej buď prolisovat nebo nasekat najemno.

Vejce rozšleháme. Vmícháme do nich česnek, olej, kečup, worcester, sójovou omáčku, paprikovou pastu, kečup a koření se solamylem. Podle chuti těstíčko osolíme.

Do těstíčka naložíme vepřové plátky na 24 hodin.

Druhý den si rozehřejeme pánev s olejem a vepřové plátky zvolna smažíme z obou stran.

Vepřové plátky Kníže podáváme teplé. Vhodnou přílohou jsou hranolky, brambory, krokety nebo bramborová kaše.
user-icon

autor petrunka95


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové plátky Kníže

Zpět na recept