Velice jednoduchý a také chutný recept, který už připravovaly i naše babičky.
Hodnocení
3.0
/ 5 (548x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
- -
olej
- -
sůl
- -
máslo
1 ks
cibule
- -
kmín
- -
hladká mouka
200 ml
pivo
- -
mletý pepř
600 g
vepřová plec
- -
nové koření
Postup přípravy
Maso nakrájíme na menší hranolky a osolíme. Na rozehřátém tuku osmahneme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, kmín a nové koření, zamícháme, podlijeme asi dvěma lžícemi vody a pivem a dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme jíšku předem připravenou z mouky a másla a dodusíme doměkka. Z hotového pokrmu odstraníme kuličky koření. Jako příloha je nejlepší rýže nebo brambory.