Vepřové na rajčatech

Recept na maso dušené na víně a rajčatech.


2.91090x
45 min
1×

Postup přípravy

Maso osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno.

Na rozehřátém oleji zpěníme cibuli. Maso na ní ze všech stran opečeme. Podlijeme vývarem nebo vodou, zakryjeme a dáme dusit do středně vyhřáté trouby. Během dušení vepřové podléváme. Když je skoro měkké, přidáme k němu očištěná nakrájená rajčata, víno a dusíme doměkka.

Hotové vepřové na rajčatech nakrájíme, šťávu s rajčaty na ně prolisujeme a podáváme s rýží, brambory nebo těstovinami. Vepřové na rajčatech podáváme ihned.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové na rajčatech

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká