Vepřové medvědí tlapy

Recept na medvědí tlapy - plněné kapsy vepřového masa.


4.414x
45 min

Ingredience

4 plátkyvepřový řízek

náplň

3 stroužkyčesnek
4 plátkyeidam
1 balíčekhermelín
1 ksvětší cibule
10 dkgpaprikový salám

podle chuti

sůl
grilovací koření
mletý černý pepř

Postup přípravy

Větší vepřové plátky naklepeme, osolíme a posypeme pepřem podle chuti. Cibuli oloupeme a nakrájíme na slabší půlkolečka, česnek nasekáme na malé kousky. Hermelín nakrájíme na proužky, podle potřeby je ještě přepůlíme. Na každý vepřový plátek doprostřed položíme po plátku eidamu, na něj pár koleček paprikového salámu, par půlkoleček cibule, trochu česneku, několik plátků hermelínu a opět pár koleček paprikového salámu. Plátky masa opatrně přeložíme napůl a párátkem spojíme, strany postupně také spojíme párátky. Takto připravené medvědí tlapy trochu posypeme grilovacím kořením a zabalíme do alobalu. Medvědí tlapy dáme péct do trouby (možno i na grilu ) cca 35 minut. Občas je při pečení otočíme. Po vyjmutí a otvírání alobalu si dáme pozor na případnou páru. Vepřové medvědí tlapy podáváme s bramborem vařeným nebo opečeným.
user-icon

autor Vsmolicek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové medvědí tlapy

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena