Vepřové maso ve sladkokyselé omáčce

A nyní také dobroty z čínské kuchyně, která je také u nás velice oblíbená.


2.91188x
35 min
2×

Postup přípravy

Cibuli, papriky a ananas nakrájíme na nudličky. V misce smícháme vývar s ananasovou šťávou, vinným octem, chilli omáčkou a cukrem. Na rozehřátý olej vložíme na nudličky pokrájené maso a plátky česneku. Jakmile maso opečeme, vyjmeme je a vmícháme zeleninu a ananas. Opékáme asi 2 minuty, přidáme zpět maso, zalijeme omáčkou a vše opékáme ai 4 minuty. Zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v malém množství vody, dochutíme pepřem a osolíme. Podáváme s dušenou rýží.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso ve sladkokyselé omáčce

Zpět na recept