Vepřové maso se zeleninou v alobalu

Vepřová plec zabalená do alobalu společně se zeleninou. Pečeme na grilu nebo na roštu.


3.1576x
90 min
2×

Postup přípravy

Vepřovou plec nakrájíme na nudličky, uzeninu na kostky. Brambory rozkrájíme na čtvrtky. Zeleninu (rajčata, papriku, cibuli) očistíme a nakrájíme ji na proužky. Všechno dobře smícháme, zakapeme worcesterovou omáčkou, osolíme, opepříme, zaprášíme mletou paprikou a přidáme špetku bazalky.


Zakapeme olejem, znovu dobře promícháme a zabalíme do alobalu. Péct budeme v troubě na roštu nebo na grilu. Podáváme s bramborem nebo pečivem.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso se zeleninou v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena